Resultaat Ervaring
Persoonlijke groei 

Individuele coaching.

  • Dertig jaar ervaring in bedrijfs-en verenigingsleven.
  • Meer dan 400 mensen gecoached.
 Teamgroei

Team coaching 

  • Dertig jaar ervaring in bedrijfs-en verenigingsleven.
  • Meer dan 60 teams gecoached, variërend van projectteams tot managementteams en verenigingsbesturen. 
Groei als leidinggevende

Management coaching 

  • Dertig jaar ervaring in bedrijfs-en verenigingsleven.
  • Meer dan 100 leidinggevenden gecoached.

Noot:

Ik gebruik onder andere de door mij ontwikkelde PAP methode voor het coachen in resultaatsturing, 

 

 Ik word nog steeds ontroerd door de mooie berichtjes bij mijn afscheid van Enexis, een greep hieruit:

 ---------------------------------------

"Ik wil je nog even persoonlijk bedanken voor onze samenwerking. Je bent voor mij altijd een voorbeeld geweest en een enorme inspirerende man. Je straalt altijd positiviteit uit en dat vind ik echt knap gezien de functie die je hebt gehad bij ICT en alle veranderingen die we de laatste jaren op ons af hebben zien komen. Hoop dat ik op dezelfde wijze nog de periode naar mijn pensioen kan uitkijken. Nogmaals dank en p.s top van NAC weer dit weekend bijna uit de gevaren zone? Blijf gezond en geniet van je welverdiende afscheid."

-----------------------------------

 "De tijd die ik met jou heb beleefd heb ik altijd zeer positief ervaren, je was een man van afspraak is afspraak. Deze karakter eigenschappen paste precies in mijn beeld. Ik gebruik nog diverse keren jouw gezegde “nooit aan een dood paard trekken” 😊 Ik ben zelf ook op tijd gestopt ( november 2016)  en weet hoe fijn het is om verder geen druk van een organisatie te hebben, werk nu projectmatig bij Enexis en TenneT. We komen elkaar nog wel eens tegen, ik wens jou en Marij een mooi en een gezond leven toe. Geniet er maar lekker van, je hebt het verdiend."  

----------------------------------

"Opnieuw gaat een “doorgewinterde PNEM’er” ons bedrijf verlaten en daarmee vertrekt een enorme hoeveel kennis en ervaring. Maar vooral een goed mens en echte motivator. Ik heb niet erg lang met je gewerkt maar je hebt wel grote indruk op me gemaakt. Zoals jij samen met mij op de bres bent geklommen om te verdedigen waarvan wij overtuigd waren dat het goed was zal mij altijd bijblijven als een zeer bijzondere ervaring. Bedankt voor het vertrouwen en inspiratie die je mij hebt gegeven. Ik was er al van overtuigd, maar zie het ook terug op je website, dat je de komende tijd zeker niet stil gaat zitten. Ik wens je bij alles wat je gaat doen heel veel succes en vooral geluk voor jou en je naasten. Het is je meer als gegund ! "

-----------------------------------

Ik blijf je volgen via FB maar toch ook een berichtje via deze weg. Ik ben je pas beter leren kennen als regiomanager en sinds die tijd heb ik altijd bewondering gehad voor de mate van energie, jonge ideeën, enthousiasme en passie wat je steeds in je werk weet te leggen. Niet bang voor een uitdaging of een verandering meer of minder. In tegendeel. In dat opzicht ben jij zeker een inspirerend voorbeeld voor me en twijfel ik er niet aan dat je “nevenactiviteiten” in je vrije tijd spoedig compleet uit de hand zullen lopen. Hans, geniet van de tijd en van je naasten ! Het ga je goed, tot op FB of tot ergens in den lande…

-----------------------------------

"Natuurlijk wist ik dat je een keer met pensioen zou gaan, maar je mailtje dan nu te ontvangen voelt wel heel definitief. Ik vind het ook gewoon simpelweg niet leuk. Je pensioen en mogelijkheid heel andere dingen te gaan doen gun ik je natuurlijk van harte; maar egoïstisch als ik ben zou ik je graag nog een tijdje bij Enexis hebben. Het ga je ontzettend goed Hans!!!  Heel erg bedankt voor de mooie samenwerking en extra bedankt voor alle keren dat je ‘het rottende lijk in een MT’ gewoon op tafel wist te leggen. 

 

P.S.:  ik moest erg lachen om de foto van jou zittend voor het schilderij in de XHUB 😊 op je website. Fantastisch!!"

-----------------------------------

"Hoewel dit nieuws al lang in de lucht hangt, komt zoiets definitiefs altijd hard aan. Heel vaak hebben we elkaar niet meer gezien, maar die éne zeldzame sporadische ontmoeting in Den Bosch voelde heel vertrouwd aan. Net of we nog dagelijks contact hebben. Nu hebben we nog veelvuldig “facebook” contact, al voelt dit als een “vriend”, het is toch anders. Hopelijk blijven we elkaar zo op de hoogte houden van het reilen en zeilen. Veel heb ik aan jou te danken. Jij nam de beslissing in 20??, dat ik bij Transport kon blijven, terwijl een stap richting Finance al genomen wasIk heb altijd gedacht, dat ik daar niet gelukkig was geworden, maar veel meer op de plek waar ik toen terecht kwam en waar ik nu min of meer nog zit. Bedankt voor het gestelde vertrouwen, dat ik helaas maar kort tov jou waar kon maken. Maar hopelijk wel aan de vele opvolgers van jou, die de toko overgenomen hebben.

 

Ik heb heel goede herinneringen aan die good old days. De avond in het hotel in Zwolle, waar we de intentie hadden om naar het WK te kijken, maar leidde tot een geweldig gesprek over werk en privé. De opzet van alle formules in DBase tbv de Unitmanager. ’s Nachts wel eens wakker geworden, als ik de oplossing droomde en die snel noteerde op het blaadje naast mijn kussen, maar heeft geleid tot een geweldige voldoening met het uiteindelijke resultaat. Hans, ik wens je vele gelukkige en vooral gezonde jaren met Marij, kinderen en speciaal de kleinkinderen. Ik zag op een foto een fundering. Een nieuwe woonplek? Het ga je goed en denk eraan: Al langere tijd uit mijn oog, maar nooit uit mijn hart!

Bedankt voor de fijne jaren samen “VRIEND” en manager.