Goede raad hoeft niet duur te zijn...

Mijn insteek van werken loopt via

 

De krácht van eenvoud

Problemen terug (laten) brengen naar de kern.

 

De mácht van kennis en ervaring

Inzetten van de kennis en ervaring van betrokkenen,  aangevuld met eigen kennis en ervaring om tot een oplossing te komen.

 

De krácht van verwondering

Het aanwakkeren van verwondering door het stellen van open "verwonderingsvragen".


Ervaring

40 jaar - verweven in mijn werk - bij Enexis.

3 jaar als ZZP-er.


Eén van de ZZP opdrachten was gericht op het onderzoeken van mogelijkheden van een bedrijf om de netbeheerdersmarkt te betreden als contractor en een andere was het ondersteunen van de directie van een startend bedrijf bij aanbesteding van ICT netwerkdiensten voor hun product.

 

Mijn basis van werken - ook als consultant - is om op zoek te gaan naar het kernprobleem dat moet worden opgelost. Na het gezamenlijk constateren daarvan wordt met mijn kennis en ervaring de uitvoerende groep aangespoord om resultaten te halen.

 

Mijn kracht van eenvoud.

Implementatie van Kwaliteitsdenken en LEAN in de Enexis organisatie.

 

Mijn macht van kennis.

12 Managementopleidingen 1980-2018

Integraal management -  leiding geven voor senior management -  Changing from Good to Great - Q management-  gesprekstechnieken.

20 ICT opleidingen in periode 1980-2018, waaronder

Netwerkarchitecturen en datacommunicatie, Basisontwerp CAI, Transactieanalyse, Telefooncentrales ISDN, Computertechnologie, Microprocessors, Machinetalen Intel en Motorola, Basic, Pascal, Fortran, Visual Basic, Office 365 fundamentals, Netwerkmanagement

12 Technische opleidingen in periode 1977-2018, waaronder

 

Hoogspanningstechniek - Distributienetten energie-Rundfunksystemen - EMI en EMC - Groeplooptijdmetingen telecom - schakelende voedingen - statische No Breaksystemen.

 

Mijn kracht van verwondering kweken.

De trainingen en persoonsanalyses wekten bij mij verwondering en leidden tot persoonlijke groei die ik in de loop van 30 jaar leidinggeven aan verandering op allerlei vlakken succesvol heb kunnen inzetten.

 

Noot:

De energiewereld is zowel qua organisatie als op ICT gebied al 30 jaar in transformatie.

Ik mocht onder andere mee-pionieren met de vormgeving van wat nu Mijnaansluiting.nl is geworden en bij de groei van Synfra.