Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Wendy vd Luijtgaarde (dinsdag, 27 februari 2018 21:36)

  Ik ben van beroep Helpende in de thuiszorg en vrijwilliger in de financiële commissie van VV Virtus, zodoende kwam ik in contact met het programma Care4Cash 2.0. Ik had geen ervaring met boekhoudkundige programma's maar had dit binnen enkele weken onder de knie. Voor iemand zonder boekhoudkundige achtergrond zoals ik, is dit een overzichtelijk programma wat simpel is in gebruik en een goed overzicht biedt in de financiële resultaten (tot in detail) van de club! Als vrijwilliger is het ook prettig werken omdat er geen zeeën van tijd in gaan zitten, iets wat een fijne bijkomstigheid is als je niet al je vrije tijd aan vrijwilligerswerk wilt besteden!

 • #2

  Marian Cullens (zaterdag, 31 maart 2018 19:18)

  Ik ben sinds 4 jaar betrokken bij het verwerken van de financiële administratie van onze plaatselijke voetbalvereniging. Hier ging enorm véél tijd inzitten en het was altijd een heel gedoe om aan het eind van het seizoen de jaarrekening op te stellen. Omdat ik ook een 32-urige werkweek heb was dit eigenlijk niet meer te doen. 

  Sinds ik met Care 4 Cash werk is het gewoon leuk om te doen! Met 1 druk op de knop haal je de gegevens binnen vanuit de bank, het enige wat jij dan nog hoeft te doen is coderen en categoriseren. Dit kost ongeveer 1 uur per week aan tijd! 

  De gegevens voor de btw aangifte zijn ook met 1 druk op de knop af te drukken.

  Ook het bestuur is er erg blij  mee want de actuele stand van zaken is gemakkelijk af te lezen waardoor er op tijd gestuurd kan worden. 

  Het handige is ook dat je niet persé een boekhoudkundige achtergrond nodig hebt om ermee te werken. 

  Kortom, ik beveel het programma aan iedereen aan wie met minimale inspanning de financiële administratie van zijn vereniging onder controle wil houden.  

 • #3

  Dianne Snijders (dinsdag, 13 november 2018 22:09)

  Na 1 jaar jeugdvoorzitter te zijn geweest ben ik sinds kort aangetreden als secretaris van VV Virtus. In deze functie werd ik direct geconfronteerd met de AVG en de betekenis hiervan voor de vereniging.
  Met de - door Sigma4U georganiseerde - AVG workshop voor ons bestuur én het (bijna kant en klare) Startpakket implementatie AVG voor verenigingen van Sigma4U hebben wij ons plan kunnen opstellen en gaan wij - zonder veel problemen - er voor zorgen dat wij “AVG" Proof zijn.
  Vrij recent hebben wij Sigma4U de opdracht gegeven om haar dienst "aanvraag gratis Office365 producten" te verrichten en dat heeft er toe geleid dat ik nu gratis gebruik kan maken van Office365 Online op mijn computer. Daarbij implementeert Sigma4U op dit moment Microsoft Teams binnen het bestuur van onze vereniging ,dit gaat ons veel tijd besparen doordat wij als bestuur efficienter kunnen werken.

  Voor mij maakt Sigma4U waar wat ze op haar inleidende pagina van de web-site belooft, ik ervaar dit als zeer prettig.