Reactie schrijven

Commentaren: 18
 • #1

  Wendy vd Luijtgaarde (dinsdag, 27 februari 2018 21:36)

  Ik ben van beroep Helpende in de thuiszorg en vrijwilliger in de financiële commissie van VV Virtus, zodoende kwam ik in contact met het programma Care4Cash 2.0. Ik had geen ervaring met boekhoudkundige programma's maar had dit binnen enkele weken onder de knie. Voor iemand zonder boekhoudkundige achtergrond zoals ik, is dit een overzichtelijk programma wat simpel is in gebruik en een goed overzicht biedt in de financiële resultaten (tot in detail) van de club! Als vrijwilliger is het ook prettig werken omdat er geen zeeën van tijd in gaan zitten, iets wat een fijne bijkomstigheid is als je niet al je vrije tijd aan vrijwilligerswerk wilt besteden!

 • #2

  Marian Cullens (zaterdag, 31 maart 2018 19:18)

  Ik ben sinds 4 jaar betrokken bij het verwerken van de financiële administratie van onze plaatselijke voetbalvereniging. Hier ging enorm véél tijd inzitten en het was altijd een heel gedoe om aan het eind van het seizoen de jaarrekening op te stellen. Omdat ik ook een 32-urige werkweek heb was dit eigenlijk niet meer te doen. 

  Sinds ik met Care 4 Cash werk is het gewoon leuk om te doen! Met 1 druk op de knop haal je de gegevens binnen vanuit de bank, het enige wat jij dan nog hoeft te doen is coderen en categoriseren. Dit kost ongeveer 1 uur per week aan tijd! 

  De gegevens voor de btw aangifte zijn ook met 1 druk op de knop af te drukken.

  Ook het bestuur is er erg blij  mee want de actuele stand van zaken is gemakkelijk af te lezen waardoor er op tijd gestuurd kan worden. 

  Het handige is ook dat je niet persé een boekhoudkundige achtergrond nodig hebt om ermee te werken. 

  Kortom, ik beveel het programma aan iedereen aan wie met minimale inspanning de financiële administratie van zijn vereniging onder controle wil houden.  

 • #3

  Dianne Snijders (dinsdag, 13 november 2018 22:09)

  Na 1 jaar jeugdvoorzitter te zijn geweest ben ik sinds kort aangetreden als secretaris van VV Virtus. In deze functie werd ik direct geconfronteerd met de AVG en de betekenis hiervan voor de vereniging.
  Met de - door Sigma4U georganiseerde - AVG workshop voor ons bestuur én het (bijna kant en klare) Startpakket implementatie AVG voor verenigingen van Sigma4U hebben wij ons plan kunnen opstellen en gaan wij - zonder veel problemen - er voor zorgen dat wij “AVG" Proof zijn.
  Vrij recent hebben wij Sigma4U de opdracht gegeven om haar dienst "aanvraag gratis Office365 producten" te verrichten en dat heeft er toe geleid dat ik nu gratis gebruik kan maken van Office365 Online op mijn computer. Daarbij implementeert Sigma4U op dit moment Microsoft Teams binnen het bestuur van onze vereniging ,dit gaat ons veel tijd besparen doordat wij als bestuur efficienter kunnen werken.

  Voor mij maakt Sigma4U waar wat ze op haar inleidende pagina van de web-site belooft, ik ervaar dit als zeer prettig.

 • #4

  Beb de Blok (woensdag, 30 september 2020 19:08)

  Ik heb iemand die , als ik problemen heb met de computer, altijd gelijk langs komt om het op te lossen. Nu had ik een probleem waar hij niet uit kwam en zei mij dat ik contact moest opnemen met Sigma4U.nl.
  Ik heb hem (Hans Dietvorst) gebeld en de volgende dag kwam hij al langs.
  Hij is 2 uur bezig geweest om te zoeken naar het probleem, maar heeft het wel opgelost. Na afloop vroeg ik wat hij van mij kreeg, waarop hij zei dat het voor bejaarde gratis was en dat het een hobby voor hem was. Alleen voor bedrijven rekent hij een uurloon. Waar vind je dit nog tegenwoordig.

 • #5

  Henk Goverde (woensdag, 30 september 2020 21:05)

  Hans ik heb je status eens door gelezen. Dat is nog al wat. Fijn dat je mij geholpen heeft. En dat je zo klaar staat voor je mede mens. Ik ga morgen weer eens een poging doen om wat foto 's over te zetten. Ik laat het je wel weten. Nogmaals bedankt voor je vakkundige hulp. Henk Goverde

 • #6

  Rien de Rooij (zondag, 18 oktober 2020 18:23)

  Prima, hartelijk dank voor de perfecte hulp bij het oplossen van mijn Wifi probleem en installatie van mijn antivirusprogramma

 • #7

  Marianne Nuis (zondag, 18 oktober 2020 18:28)

  Mijn printer deed het niet meer draadloos. Gewoon op afstand opgelost!
  Ik ben je zo dankbaar!

 • #8

  Bert Hogemans (dinsdag, 27 oktober 2020 10:10)

  Recensie boek: Over werken, genieten en eeuwig leren.

  "Mooi en leerzaam boek Hans, over hoe je in een groot bedrijf door de organisatie heen loopt. Het benoemen van de mis-inschattingen die iemand maakt in dit bedrijf, heel goed verwoord. Maar ook hoe je overwinningen behaalt en hoe je dat viert. Mensen helpt als ze in nood zijn. De dilemma’s die je hebt bij reorganisaties, die er geregeld zijn in dit bedrijf."

 • #9

  Jan Willem Jansen (dinsdag, 27 oktober 2020 10:15)

  Recensie boek: Over werken, genieten en eeuwig leren.
  "Ik heb gisteren je boek in één ruk uitgelezen. super leuk, echt interessant en zo herkenbaar"

 • #10

  Rene Looman (dinsdag, 27 oktober 2020 10:16)

  Boek: Over werken, genieten en eeuwig leren.
  "Ik ben aan het thuiswerken, zie je boek liggen (leuk geschreven trouwens).
  Huidige situatie zou ook een boeiend hoofdstuk geworden zijn...."

 • #11

  Ruud Quispel (dinsdag, 27 oktober 2020 10:17)

  Recensie boek: Over werken, genieten en eeuwig leren.
  Hoi Hans,

  Ik heb jouw boek gisterenavond uitgelezen.

  Ik snap nou veel beter waarom je altijd bij PNEM/Enexis bent gebleven. Je werd telkens voor een andere klus gevraagd die jou genoeg uitdaging bood.

  Vond het wel leuk dat je ook aangaf dat je ook te eerlijk kan zijn en dan daarvoor gestraft kan worden. Dat komt me bekend voor. Daarnaast heeft jouw eerlijkheid en menselijkheid jou heel ver gebracht, dat bleek wel aan het einde van het boek. Dat je al die namen van die mensen nog kent of had je daar aantekeningen van gemaakt?

  Wat ik er wel van opgestoken heb, is dat je ook eens de tijd moet pakken om een situatie te analyseren. Wat gebeurt hier nou werkelijk en daarbij ook teruggrijpen op theorieen. Ook ik ben geneigd om zeer snel met de oplossing te komen. Ook een beslissing maken op basis van eigen waarneming pas ik al jaren toe waarbij ik me vaak kwetsbaar opstel naar mijn collega's door te voorspellen wat er gaat gebeuren en dat komt steeds vaker ook gewoon uit��

  Het was makkelijk leesbaar en zeker de moeite waard.��

 • #12

  Freddy van Peer (dinsdag, 27 oktober 2020 10:18)

  Recensie boek: Over werken, genieten en eeuwig leren.
  Hé ome Hans, ik heb de afgelopen dagen op vakantie jouw boek gelezen. Goede schrijfstijl, waardoor het vlot te lezen was. De situaties zijn helder beschreven waardoor ik er een levendig beeld bij kon vormen ondanks dat ik de genoemde personen niet zelf ken. Chapeau voor hoe jij jezelf altijd authentiek bent blijven gedragen in een organisatie waar toch wel behoorlijk wat ‘politiek’ bedreven wordt. En de kansen dienden zich dan vanzelf aan. Echt talent laat zich niet verloochenen ��. Ik vind het mooi om te lezen dat je vanuit zelfvertrouwen altijd tegen iedereen je mening durft te verkondigen en met je rebelse gedrag veel beweging hebt gecreëerd. In mijn eigen ontwikkelpad is dat zelfvertrouwen pas de afgelopen jaren gegroeid met het innemen van mijn voorgaande en huidige leiderschapsrol. Ik omarm jouw 10 tips volledig, nu jij ze zo neerschrijft is dat voor mij weer een bewust moment om het belang ervan in te zien van hetgeen ik inmiddels steeds meer onbewust vanzelf toepas. Die toegankelijke leider zijn, dat is iets waar we elkaar volledig in vinden. Intern ben ik inmiddels vanuit de directie aangewezen als leraar/mentor voor nieuwe vestigingsleiders, dus mijn toegankelijke leiderschapsstijl wordt intern inmiddels herkend en gewaardeerd. Waarbij ik nog wel een hoop van jou kan leren voor wat betreft de vragen op het juiste niveau laten liggen, maar ook over het omgaan met een samenloop van verschillende functies met elk hun eigen verantwoordelijkheden. Op dit moment vervul ik in een soort van overbruggingsfase de functies van regiodirecteur en vestigingsleider en ik merk dat het soms wringt om de aandacht op de juiste plek te leggen, maar ook om de verslaglegging duidelijk te organiseren. Ik zie immers als regiodirecteur ook toe op mijn eigen vestiging. Daarnaast ben ik vanuit directie betrokken bij een paar verbeterprojecten waaronder de opzet van een eigen Hop Academy voor onze leidinggevenden.

  Wij zijn als organisatie groeiende in ons organisatiemodel, omdat we in de afgelopen jaren in korte tijd enorm gegroeid zijn qua omzet, medewerkers en aantal vestigingen. Ik zou binnenkort met jou nog wel eens willen sparren hoe jij daar tegenaan kijkt met jouw kennis van een landelijke organisatie met allerlei matrix samenwerkingen.

  Wanneer ik jouw boek lees, dan lijkt het of jou alles zo makkelijk afgegaan is, terwijl de weg van zelfreflectie en zelfontwikkeling voor iedere professional een weg is van serieuze confrontaties met zichzelf. Over die momenten lees ik niet zoveel terug, tenminste ik denk dat je daar nog meer over te vertellen hebt. Dus ik ben wel benieuwd hoe jij daar in die jaren mee omgegaan bent. Jouw genoemde PAP methode vind ik een verhelderende methode, die ga ik toepassen in mijn bila’s met de vestigingsleiders en projectleiders.

  Dus complimenten voor jouw vlot leesbare, verhelderende en leerzame boek. Het was een genot om daar met deze vakantiedagen kennis van te nemen.

  Groeten,
  Freddy

 • #13

  Stef Ebens (dinsdag, 27 oktober 2020 10:20)

  Recensie boek: Over werken, genieten en eeuwig leren.
  Hoi Hans,

  Boeiend boek om te lezen. Zie natuurlijk vele bekende namen voorbijkomen. In z'n algemeenheid een prachtige tijd bij een perfecte werkgever. Natuurlijk loop je zo nu en dan tegen beton op en zijn er collega's met een dubbele agenda of gewoon gemene streken. Daar leer je wel van.

  Hans bij 1 case trok ik toch even mijn wenkbrauwen op. Dat van het probleem met alcohol. Hoop dat betrokkene niet te herleiden is door directe collega's.

  Mooi boek, complimenten!

  Succes en groeten,

  Stef

 • #14

  Henk van Leent (zondag, 07 maart 2021 11:35)

  Recensie boek Virtus-89 jaar jong
  Hoi Hans,
  Ik keek al lang uit naar je boek over Virtus en heb het met veel plezier gelezen. Hoewel ik via je facebook al een aantal passages had kunnen lezen, overtreft het boek mijn verwachtingen.

  Het boek is voor mij echt een geschiedschrijving van 89 jaar Virtus en kan wat mij betreft het standaard(naslag)werk zijn of een officiële kroniek van de vereniging.

  Uiteindelijk besefte ik ook dat het jouw boek is met jouw ervaringen in de eerste plaats en dat verklaart denk ik ook de (ruime) aandacht voor de jaren na 2000 toen jij bestuurlijk betrokken was en te maken kreeg met bestuurlijke problemen. Voor mij is die periode iets minder interessant, ten eerste omdat ik na 2000 buiten beeld ben geraakt bij het (interne) reilen en zeilen van de vereniging en dus ook minder betrokken was, en ten tweede omdat die periode zich kenmerkte door nogal wat bestuurlijke wisselingen en bestuurlijke onrust ook.

  Het spreekt dus voor zich dat ik met name het eerste deel van het boek, de geschiedenis en de periode tussen 1967 en 2000, heel erg goed en leuk vond, vooral door de combinatie van feiten, prachtige foto’s, en anekdotes, die je verhaal zo leesbaar maken.
  In het bijzonder vind ik het ook erg goed dat je uitgebreid aandacht hebt voor het vrouwenvoetbal en het G-team.
  Wat mij betreft is het hoofdstuk de “Terugblik op 89 Virtus”, met de meest karakteristieke en markante personen binnen Virtus en de lijsten met ereleden, voorzitters, leden van verdienste, en trainers, een voltreffer !

 • #15

  Wim Nagtzaam (zaterdag, 15 mei 2021 19:02)

  Op een heel goede wijze geholpen, na een belletje gelijk geholpen door Hans.
  Maar eerst door zijn vrouw gevraagd voor een bakkie koffie.
  Geholpen mijn smarttelefoon in gebruik te laten nemen, binnen 5 minuten geholpen.
  Nogmaals mijn dank voor de snelle hulp.
  Wim Nagtzaam

 • #16

  Yvonne (dinsdag, 06 september 2022 21:47)

  Voor de tweede keer heel fijn geholpen en geadviseerd door Hans, dit keer vanwege het niet overal even goed WiFi bereik in huis.
  Dank u wel daarvoor!

 • #17

  Joke (zaterdag, 17 juni 2023 07:51)

  Bedankt voor de snelle hulp; zeer leerzaam.

 • #18

  Emmy Zwemmer (maandag, 06 mei 2024 11:27)

  Omdat er problemen waren met mijn pc heb ik Hans ingeschakeld en hij heeft me uitstekend geholpen - hij nam de tijd en gaf adviezen en les in het toepassen van alle nieuwigheden op de laptop. Geduldig en belangeloos!! Ben en blijf blij met zijn hulp. Nogmaals dank Hans