Boek "Over werken, genieten en eeuwig leren"

Het boek brengt impliciet de omvorming van  Elektriciteitsbedrijf naar Energiebedrijf en vervolgens naar Netbeheerder in beeld. Het is autobiografisch geschreven en  verhaalt met talrijke, korte anekdotes over situaties,  menselijk gedrag en menselijk handelen. 

 

Wat maakt het lezen van dit boek zo leuk?

In de kern: Wijsheid begint met verwondering !

De anekdotes zullen bij u regelmatig leiden tot herkenning van eigen werksituaties en vraagstukken die daar spelen!  Leer van mijn missers en mijn successen. Het hoofdstuk “Tien tips voor een prachtige (management) carrière” is een samenvatting van alle leerervaringen die in het boek zijn weergegeven in de anekdotes.

Het boek gaat over de energiewereld, de managementtips zijn universeel toepasbaar in iedere werksituatie.. 

 

Wat kun je er van leren?

Ieder persoon draagt bij aan je ontwikkeling. Niet alle bijdragen zijn op voorhand plezierig, maar het is de kunst om van álle  ervaringen te leren. Het gaat er uiteindelijk niet om hoe vaak je vált, maar hoe vaak je ópstaat.

 

 

Levering

 1. In A5 formaat in paperback versie.
 2. Wordt per brievenbuspost naar u gezonden, met track and trace.
 3. U ontvangt van Sigma4U een betalingsverzoek via whatsapp, sms of mail.
 4. Na betaling heeft u het boek uiterlijk 2 werkdagen later in de bus.

 

Heeft u vragen vooraf?

Dat kan altijd via mijn chatfunctie op deze website!

€ 20,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen

Doorstartcode Care4Cash

Care4Cash: de virtuele penningmeester.

Na de proefperiode  van 100 dagen werkt alleen de exportfunctie nog en gaan uw gegevens dus niet verloren. Met de doorstartcode ontgrendelt u het programma en kunt u doorgaan met waar u gebleven was. De betaling voor deze code dient u te zien als een éénmalige bijdrage voor de ontwikkeling van het programma. 

 

Hoe verkrijgt u de code?

 1. Door deze bestelling te doen.
 2. Na bestelling ontvangt u van Sigma4U een betaalverzoek via WhatsApp , SMS of mail. 
 3. Na betaling krijgt u  - uiterlijk na 1 werkdag - via mail of WhatsApp de code toegestuurd. Ik bied u ook de mogelijkheid om via de chatfunctie op deze site uw code eerder op te halen. 

 

De code is 3 dagen na ontvangst geldig. Mocht u niet in gelegenheid geweest zijn om deze code tijdig te gebruiken, dan wordt op uw verzoek via chat een nieuwe code ter beschikking gesteld.

 

Met de aanschaf hiervan ondersteunt u mijn MVO initiatief "Jij bent het waard".

€ 149,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen

Cursus Resultaat gericht sturen

In een online video training van een ochtend of middag krijgt u tips en trucs om weg te blijven uit de managementparadox en daardoor uw personeel te stimuleren om het maximale uit zichzelf te halen.

 

Een aanrader!

€ 149,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen

Op weg naar een zelfregisserend team.

Zelfsturing een modewoord?  Ik spreek liever over zelfregisserend.

Hoe haalt u als leider het maximale uit uw mensen? Uw mensen kunnen zoveel meer als u uw leidersrol weet te pakken en ze in het team leren omgaan met reflectie en zelfreflectie. Dat gaat niet vanzelf. 

 

In een online Webinar van twee uur krijgt u inzicht in de valkuilen van een organisatie en hoe u hier als leider op in kunt spelen.

 

Een aanrader!

 

€ 149,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 dagen