Boek "89 jaar jong"

Een verhaal is pas een verhaal als het verteld wordt….

Voetbalvereniging Virtus bestaat op 1 juni van dit jaar officieel negenentachtig jaar. Dit vraagt om geschiedschrijving over het wel en wee van deze vereniging en de mensen die hier karakter aan gaven.

 

De geschiedenis van Virtus van omstreeks 1930 tot aan medio 2021, is in dit boek van 226 pagina's beschreven in feitelijkheden, foto's en verhalende gebeurtenissen. De schrijver is een jaar bezig geweest met het interviewen van mensen en het verzamelen van materialen, waarna hij de verhaallijn van de vereniging vorm kon geven. Hij beschrijft de sportieve successen, de bestuurlijke perikelen, de mooie verhalen over gebeurtenissen die zich buiten het voetbal afspeelden .Veel (oud) leden zullen een feest van herkenning beleven bij het lezen van dit boek en deze herkenning zal  weer leiden tot verhalen over gebeurtenissen die plotseling weer in herinnering komen.

 

Als uitsmijter eindigt dit boek met een verhaal over het leven van Myrthe en haar gezin in 2035. Zij is samen met haar broer lid van de voetbalvereniging en haar ouders werken bij het mooie bedrijf Goverde, een bedrijf dat sinds 2025 een flinke transformatie heeft doorgemaakt.

 

Zou Virtus nog bestaan? Waar wordt de voetbalsport bedreven? Hoe ziet het verenigingsleven er dan uit?

Het boek geeft antwoord op deze - en nog meer - vragen.

 

De volledige winst van verkoop van dit boek schenkt auteur Hans Dietvorst aan goede doelen.

Net als afgelopen jaar kan de voedselbank een donatie tegemoet zien en het resterende deel van het winst-bedrag zal worden geschonken aan overige goede doelen, onder het motto van "Jij bent het waard!" ( www.sigma4u.nl)

 

 

De besteller kan kiezen uit twee mogelijkheden:

 1. Boek ophalen of laten bezorgen op een adres in Zevenbergen (geen verzendkosten).
 2.  Boek laten bezorgen elders in Nederland (verzendkosten zijn in de prijs opgenomen)

 

U krijgt het product per post toegestuurd

€ 25,00

 • Beperkt beschikbaar

Boek "Over werken, genieten en eeuwig leren"

Het boek brengt impliciet de omvorming van  Elektriciteitsbedrijf naar Energiebedrijf en vervolgens naar Netbeheerder in beeld. Het is autobiografisch geschreven en  verhaalt met talrijke, korte anekdotes over situaties,  menselijk gedrag en menselijk handelen. 

 

Wat maakt het lezen van dit boek zo leuk?

In de kern: Wijsheid begint met verwondering !

De anekdotes zullen bij u regelmatig leiden tot herkenning van eigen werksituaties en vraagstukken die daar spelen!  Leer van mijn missers en mijn successen. Het hoofdstuk “Tien tips voor een prachtige (management) carrière” is een samenvatting van alle leerervaringen die in het boek zijn weergegeven in de anekdotes.

Het boek gaat over de energiewereld, de managementtips zijn universeel toepasbaar in iedere werksituatie.. 

 

Wat kun je er van leren?

Ieder persoon draagt bij aan je ontwikkeling. Niet alle bijdragen zijn op voorhand plezierig, maar het is de kunst om van álle  ervaringen te leren. Het gaat er uiteindelijk niet om hoe vaak je vált, maar hoe vaak je ópstaat.

 

 

Levering

 1. In A5 formaat in paperback versie.
 2. Wordt per brievenbuspost naar u gezonden, met track and trace.
 3. U ontvangt van Sigma4U een betalingsverzoek via whatsapp, sms of mail.
 4. Na betaling heeft u het boek uiterlijk 2 werkdagen later in de bus.

 

Heeft u vragen vooraf?

Dat kan altijd via mijn chatfunctie op deze website!

€ 22,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 werkdagen1

Doorstartcode Care4Cash

Care4Cash: de virtuele penningmeester.

Na de proefperiode  van 100 dagen werkt alleen de exportfunctie nog en gaan uw gegevens dus niet verloren. Met de doorstartcode ontgrendelt u het programma en kunt u doorgaan met waar u gebleven was. De betaling voor deze code dient u te zien als een éénmalige bijdrage voor de ontwikkeling van het programma. 

 

Hoe verkrijgt u de code?

 1. Door deze bestelling te doen.
 2. Na bestelling ontvangt u van Sigma4U een betaalverzoek via WhatsApp , SMS of mail. 
 3. Na betaling krijgt u  - uiterlijk na 1 werkdag - via mail of WhatsApp de code toegestuurd. Ik bied u ook de mogelijkheid om via de chatfunctie op deze site uw code eerder op te halen. 

 

De code is 3 dagen na ontvangst geldig. Mocht u niet in gelegenheid geweest zijn om deze code tijdig te gebruiken, dan wordt op uw verzoek via chat een nieuwe code ter beschikking gesteld.

 

Met de aanschaf hiervan ondersteunt u mijn MVO initiatief "Jij bent het waard".

€ 149,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 werkdagen1